SEO-Vihkonen

Tee muistiinpanot palavereissa

Vihkonen toimii oppaanasi palavereissa, kun sovitte siitä mistä pitää kirjoittaa. Voitte sopia tekstissä esiintyvistä avainsanoista, sekä niiden painotuksista. Kun käytät sisältötyökalua, niin muistat aina kysyä esimerkiksi mitä asioita meta-tietoihin halutaan.

Etsi apua tekstin jäsennykseen

Puhtaaksikirjoitusvaiheessa vihkosen sisältötyökalu ohjaa sinua käyttämään sovittuja hakusanoja. Siinä on ohjeita niiden tiheydestä sekä siitä missä kohtaa tekstiä tiettyjen sanojen / fraasien olisi hyvä esiintyä.

Etsi tietoa hakukoneoptimoinnista

Hakukoneoptimoinnista on paljon tietoa, mutta se on harvoin nopeasti saatavilla. Voit syventää tietojasi hakukoneoptimoinnista vihkosen info-sivujen avulla. Lisäksi tieto kulkee aina kätevästi mukana repussa, mikäli tarvitset sitä asiakastapaamisessa.

Käytä vihkosta muistiinpanojen tekemiseen palavereissa

Miksi SEO-vihkonen?

Vihkosen tarkoitus on auttaa kirjoittamaan yhdenmukaista ja hakukoneoptimoitua tekstiä viestinnän tueksi.

Pääasia vihkosessa on SEO-sisältötyökalu, joka auttaa muistamaan oikeat kysymykset hakukoneoptimoinnista, sekä muistamaan tietyt hyvät käytännöt. Vihkosessa käydään lävitse kirjoitusteknisesti olennaisia asioita hyvän hakukonenäkyvyyden saavuttamiseksi. Tiedot on suunnattu pääsääntöisesti niille sisällöntuottajille, jotka seuraavat verkkokehitystä laajemmin. Vihkosesta on kuitenkin hyötyä kaikille joita hakukoneoptimointi kiinnostaa tai joutuu sen kanssa tekemisiin.

Vihkosessa ei kuitenkaan käydä lävitse tarkemmin teknisiä – koodiin tai palvelimiin liittyviä asiota.

Tilaa SEO-vihkonen

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Vihkonen sisältää muun muassa: Kuusi pointtia sisällöntuottajalle, Sisältötyökalu, Hyvän linkin tekeminen, Metatiedot, Semanttisesti oikea otsikkorakenne, Tärkeimmät Google-hakuun vaikuttavat tekijät, Strukturoitu data, Linkkejä ja työkaluja