Mediasoitin PowerVisionille

PowerVision on kuluttajarobotiikkaan keskittyvä yhtiö, jonka innovatiivisten tuotteiden markkinoinnissa videoilla on merkittävä rooli. Esittelyvideoiden tulee näkyä valituissa myymälöissä sekä erilaisissa asiakaskohderyhmille suunnatuissa tapahtumissa. Tästä johtuen videomateriaalia esitetään monelta erikokoiselta ja ominaisuuksiltaan erilaiselta ruudulta.

PowerVision ei löytänyt markkinoilta valmista tuotetta, joka olisi toiminut luotettavasti myymäläympäristössä ilman jatkuvaa huolehtimista. Lisäksi he kokivat kilpailevat ratkaisut turhan kalliiksi vain videoiden toistamiseen. Tämän takia he kääntyivät Olevan puoleen, jonka seuraksena Oleva Player syntyi.

Oleva Player on vakaa mediasoitin, joka pystyy pienellä virrankulutuksella toistamaan videoita ja kuvia toimintavarmasti pitkiä aikoja. Pienen kokonsa ja helpon asennettavuuden takia soitin kulkee esimerkiksi tuotevastaavien mukana erilaisissa messutapahtumissa ympäri maailman. Lisäksi PowerVisionin oli helppo asentaa se myymälöiden POS-ratkaisuun (Point of sales). Koska PowerVisionin ei tarvitse jatkuvasti päivittää materiaaliaan, voi se käyttää päivityksiin muistitikkuja. Muistitikku vain tökätään Oleva Playeriin kiinni ja tiedot latautuvat sieltä automaattisesti mediasoittimeen.

Oleva Player on osoittautunut luotettavaksi mediatoistimeksi, joka toimii myymälä ja messuympäristössä juuri niin huolettomasti kuin halusimmekin.

-Mika Turunen, PowerVision